Tilmelding til TGM Panel

Hvad er TGM Panel?

TGM Panel tilhører den globale markedsundersøgelsesleverandør - TGM Research FZE. TGM Panel gennemfører undersøgelser på internettet eller mobilt på vegne…

TGM Panel tilhører den globale markedsundersøgelsesleverandør - TGM Research FZE. TGM Panel gennemfører undersøgelser på internettet eller mobilt på vegne af førende markedsundersøgelsesselskaber. Undersøgelser dækker mange emner som: produkter, brands, reklamer samt andre emner af almen interesse. Markedsforskere fra virksomheder, agenturer, uddannelser og medier kontakter os for at indsamle oplysninger og udtalelser fra vores paneldeltagere.

Posted 1 year ago