Hvordan fungerer udbetaling med PayPal?

0

For det første skal du gå til www.paypal.com og åbne en konto. Det er meget vigtigt, at din Paypal-konto har den samme e-mailadresse som den e-mailadresse, du anvender til at modtage undersøgelser på (vi sender kun penge til denne e-mail). Hvis du allerede har en Paypal-konto, kan du tilføje den e-mailadresse, du bruger på TGM-panelet (du bedes gå til dine PayPal-indstillinger - se her, hvordan du gør det).

Posted 1 year agoby Kasia Pytka
#115
TGM Research - mobile surveys

TGM Panel Danmark tilhører den globale markedsundersøgelsesleverandør - TGM Research FZE. Vi lever alle i en digital verden. Lad os udforske den for markedsundersøgelsen. Bliv medlem i denne mobile rejse.