Welcome to TGM Panel

How can we help you today?
Questions
Topics

Hur fungerar utbetalningar med PayPal?

0

Först, vänligen gå till www.paypal.com och öppna ett konto. Det är mycket viktigt att ditt PayPal-konto har samma e-mailadress som den e-mailadressen du mottager undersökningar till (vi skickar enbart pengar till denna e-mail). Om du redan har ett PayPal-konto, kan du lägga till den e-mailadress du använder på TGM Panel (vänligen gå till dina PayPal-inställningar – kontrollera hur du gör det här).

Posted 1 year agoby Kasia Pytka
#445
TGM Research - mobile surveys

TGM Panel Sverige tillhör en global marknadsundersökningsleverantör - TGM Research FZE. Vi lever alla i en digital värld. Låt oss upptäcka den med marknadsundersökningar. Gå med för att deltaga i denna mobila resa.